ГоловнаСуспільствоПодії

Співробітникам Нацагентства із повернення активів укотре заблокували вхід у приміщення в ТРЦ "Гулівер"

Суд передав агентству три поверхи торгово-офісного комплексу у вересні 2017 року.

Співробітникам Нацагентства із повернення активів укотре заблокували вхід у приміщення в ТРЦ "Гулівер"
Фото: arma.gov.ua

Сьогодні, 3 лютого 2018 року, співробітники Нацагентства із повернення активів (АРМА), виконуючи рішення Печерського суду, зробили чергову спробу взяти в управління активи ТРЦ "Гулівер" у Києві, про це йдеться на сайті відомства.

Невідомі особи заблокували доступ до приміщення. Вхід закрито ролетами.

Постановою Печерського районного суду міста Києва від 28 вересня 2017 Національному агентству передано 31, 32 і 33 поверхи торгово-офісного комплексу "Гулівер" для здійснення заходів з управління. Приміщення були арештовані в рамках кримінального провадження №42016000000003536 проти колишнього міністра доходів і зборів Олександра Клименка.

"Діяльність Національного агентства з управління активами була і залишається виключно в рамках чинного законодавства. На сьогодні судове рішення щодо активів є чинним. Ніяких інших судових рішень, що забороняють Національному агентству здійснення заходів з управління активами не існувало і не існує. Національне агентство упевнене в можливості побудови конструктивного діалогу з власниками активів з управління ними в майбутньому", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, попередню спробу потрапити в приміщення ТРЦ "Гулівер" співробітники АРМА здійснили у грудні 2017 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram