ГоловнаСуспільствоЖиття

Модні нейл-тренди і лаки 2018 року - будьте в тренді завжди!

Французький манікюр і червоні нігті - це класичний манікюр, який завжди буде модним. При цьому 2018 рік приніс нові тренди у світі манікюру, тому якщо ви хочете завжди дотримуватися моди, вам стане в нагоді наш список рекомендацій зі створення манікюру. Зараз ви можете купити все для манікюру в Києві у нас в інтернет-магазині, тому реалізувати абсолютно будь-яку тенденцію буде максимально просто. Які ж тенденції у світі манікюру приніс нам 2018 рік?

Довгі нігті

Це ключова новина останніх тижнів у світі моди - знову стали популярними гострі довгі нігті. Хоча це цілком природно, тому що короткі нігті вже доволі довго залишалися на піку популярності - це мусило змінитися. Природно, якщо ви ведете активний спосіб життя, то вам не варто піддаватися цьому новому віянню моди, тому що краса не повинна вам заважати, а от зробити довгий манікюр для вечірки - це саме те, що потрібно. Не обов'язково йти і нарощувати нігті, ви можете купити накладні нігті, оформивши їх красивим лаком.

Дорогоцінні метали і камені

Ще одним хітом 2018 року є позолочені та сріблясті нігті - цей тренд цікавий одразу з кількох причин: ідеально підійде для коротких і довгих нігтів, ідею досить просто реалізувати. Такий манікюр зможе привернути увагу протилежної статі, але в той самий час виглядає делікатно.

Ви можете просто нафарбувати нігті золотим і срібним лаком у декілька шарів, зробити хромований тип манікюру або залишити на нігтях кілька мазків, що також виглядає цілком цікаво. При цьому їх можна додатково оздобити великими прикрасами, які імітують уламки золота і дорогоцінні камені. Якщо для вас таке рішення надто екстремальне, ви можете просто залишити срібні чи золоті нігті, що також буде виглядати сучасно і стильно.

Нігті різного кольору

Тренд, який максимально просто повторити у звичайному житті - потрібно просто розфарбувати нігті різними відтінками, виконавши манікюр у стилі «Нью-Йорк», тобто на кожному окремому нігті на руці повинен бути окремий колір. Можна спробувати половинчастий манікюр, який продемонстрували на показі мод Monse. Можна також чергувати нігті, які пофарбовані за допомогою однотонного лаку з тими, на яких були намальовані прості геометричні візерунки. Поєднання кольорів у цьому випадку - це ваш особистий вибір.

Як бачите, мода не стоїть на місці і з кожним роком з'являються все сміливіші рішення, які декому незрозумілі і видаються химерними, але все ж, дотримуючись їх, ви будете залишатися в тренді. А бути стильним і красивим - це так важливо в сучасному світі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram