ГоловнаСуспільствоВійна

Двох військових поранено за добу на Донбасі

Зафіксовано шість обстрілів.

Двох військових поранено за добу на Донбасі
Фото: Макс Левін

За минулу добу в результаті ворожих обстрілів на Донбасі двоє українських військових отримали поранення. Їм надано допомогу в лікарнях.

Загалом у неділю, 14 січня, зафіксовано шість обстрілів опорних пунктів Збройних Сил України. У двох випадках українські військові відкривали вогонь у відповідь, повідомляє штаб АТО.

На Луганському напрямку ворог з мінометів різних калібрів і озброєння БМП вів вогонь по позиціях сил АТО неподалік Новолуганського. Обстрілу з гранатометів зазнали опорні пункти військових у районі населених пунктів Гладосове, Луганське і Троїцьке.

На Донецькому напрямку у світлий час доби противник вів вогонь з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в передмісті Авдіївки. Також неподалік Кам'янки українських захисників обстрілював ворожий снайпер.

Крім того, за минулу добу зафіксовано черговий факт присутності російського озброєння на Донбасі. Підрозділом ППО був збитий БПЛА російського виробництва типу "Орлан-10". З початку перемир'я це вже третій збитий безпілотник цього типу.

Нагадаємо, в суботу штаб АТО нарахував 6 обстрілів на Донбасі. Один український військовий отримав бойову травму.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram