ГоловнаСуспільствоПодії

В Івано-Франківську чадним газом задихнулася сім'я з шести осіб

Серед них четверо дітей, наймолодшій дитині було кілька місяців.

В Івано-Франківську чадним газом задихнулася сім'я з шести осіб
Фото: kurs.if.ua

В Івано-Франківську загинула родина з шести осіб. Попередньо, причиною їхньої смерті називають отруєння чадним газом. Про це повідомили в прес-службі поліції Івано-Франківській області, передає "Kurs".

Загинули жінка 40 років, чоловік 27 років та діти: 14 років, 10 років, 4 роки і немовля, якому було кілька місяців. У цьому ж будинку на вулиці Січових Стрільців,16 кілька годин перед смертю сім'ї, було знайдено тіло ще однієї жінки, яка теж задихнулася чадним газом. Наразі немає точної інформації про те, чи пов'язані ці випадки.

"Трагічна подія сталася у нашому місті: в результаті отруєння чадним газом загинула ціла родина, де росло четверо дітей. Висловлюю щиру скорботу і співчуття рідним загиблих. Світла пам'ять! Прошу всіх бути обережними, не нехтувати правилами безпеки, особливо це актуально в період свят. Бережіть один одного", - висловився мер Івано-Франківська Руслан Марцінків у Фейсбуці.

Як передає "112 Україна" загиблою виявилася родина поетеси і цілительки Оксани (Русани) і Сергія Гордієнка. За інформацією видання, Русана - відомий психолог, поетеса, народна цілителька. Тіла загиблих виявив знайомий сім'ї, який зайшов до них у гості.

Нагадаємо, раніше п'яний священик УПЦ КП влаштував ДТП в Івано-Франківську.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram