ГоловнаСуспільствоЖиття

У анексованому Криму незаконно працюють DHL Express, Adidas і Puma

Діяльність зазначених компаній у Криму суперечить політиці невизнання, передбаченій резолюцією Генасамблеї ООН.

У анексованому Криму незаконно працюють DHL Express, Adidas і Puma
Фото: 24TV

Міністерство з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб (МТОТ) констатує, що німецькі компанії DHL Express, Adidas і Puma незаконно працюють в анексованому Росією Криму.

Про це повідомляють на сайті міністерства.

"Під час моніторингу дотримання правового режиму на тимчасово окупованій території, МТОТ виявлені факти ведення діяльності німецьких компаній DHL Express, Adidas AG, Puma SE на території Кримського півострова", - йдеться в повідомленні.

У міністерстві наголошують, що діяльність зазначених компаній у Криму суперечить політиці невизнання, передбаченій резолюцією Генеральної Асамблеї ООН щодо територіальної цілісності України від 27 березня 2014 року, і порушує встановлені Європейським Союзом обмежувальні заходи (санкції) проти РФ.

"З огляду на сказане, МТОТ звернулося до відповідних органів влади щодо необхідності вжиття передбачених законодавством заходів, спрямованих на захист незалежності, державного суверенітету, безпеки, територіальної цілісності та непорушності державного кордону, національних інтересів України", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 1300 іноземцям заборонили в'їзд в Україну через відвідування Криму.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram