ГоловнаСуспільствоЖиття

Завтра в Києві можливий дощ, до +8 градусів

Уночі температура буде такою самою, як і вдень.

Завтра в Києві можливий дощ, до +8 градусів

14 листопада в Києві буде хмарно з проясненнями, місцями невеликий дощ, вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі та вдень +6...+8 градусів.

Про це повідомляє Гідрометцентр.

На заході України хмарно з проясненнями, вночі дощ з мокрим снігом, вдень місцями невеликий дощ з мокрим снігом, вітер північно-східний, 7-12 м/с, у Карпатах місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі +3 ...- 3 градуси, в Рівненській і Хмельницькій областях 0...+5 градусів, удень +1...+7 градусів.

У Карпатах уночі опади, місцями сильні, вдень дощ з мокрим снігом, температура повітря вночі й удень +2...-3 градуси.

У Моршині вночі дощ з мокрим снігом, вдень місцями невеликий дощ з мокрим снігом, температура вночі -1...-3 градуси, удень +2...+4 градуси.

У Трускавці вночі дощ з мокрим снігом, вдень місцями невеликий дощ з мокрим снігом, температура вночі 0...-2 градуси, удень +2...+4 градуси.

У Сваляві вночі опади, місцями сильні, вдень місцями невеликий дощ з мокрим снігом, температура вночі 0...-2 градуси, удень +2...+4 градуси.

На півночі України хмарно з проясненнями, місцями невеликий дощ, вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +2...+9 градусів, удень +5...+11 градусів.

У центрі України хмарно з проясненнями, вночі у Вінницькій, Полтавській, а вдень і в Черкаській областях місцями невеликий дощ, на решті території без опадів, вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі +3...+9 градусів, удень +6...+12 градусів.

На сході України хмарно з проясненнями, без опадів, вітер південно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі +4...+10 градусів, вдень +10...+16 градусів.

На півдні України хмарно з проясненнями, без опадів, вночі і вранці місцями туман, вітер південно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі +5...+11 градусів, удень +12...+18 градусів.

У Криму хмарно з проясненнями, без опадів, вітер південно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі +5...+10 градусів, удень +12...+17 градусів.

У Ялті без опадів. Температура вночі +7...+9 градусів, удень +14...+16 градусів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram