ГоловнаСуспільствоПодії

У Харкові з автомата розстріляли автомобіль (оновлено)

Жертвою кілерів став "комерсант" Едуард Аксельрод, який міг бути пов'язаний з вбивством Вороненкова.

У Харкові з автомата розстріляли автомобіль (оновлено)
Архив

У суботу ввечері, 4 листопада, в Харкові невідомі з автоматів обстріляли автомобіль Audi, в результаті чого загинув водій.

Про це повідомила прес-секретар поліції Харківської області Олена Баранник в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Повідомлення про подію надійшло о 23:30. На місце виїхали слідчо-оперативна група відділу, представники слідчого управління ГУ НП в Харківській області, керівництво ГУ НП. Працювали на місці всю ніч, призначено низку експертиз. Дійсно по автомобілю Audi стріляли, в результаті водій загинув. Версії слідства, безумовно, є, але наразі їх не розкривають", - розповіла вона.

Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 ККУ (вбивство).

За даними місцевих ЗМІ, вбивство сталося на вулиці Клочківській, 191-а. У спільноті "Харьков LIVE" у Фейсбуці повідомляється, що кілер, який стояв між припаркованими автомобілями, випустив дві черги з автомата з Audi, яка заїжджала у двір.

Оновлення. Жертвою кілерів у Харкові став водій автомобіля Audi Едуард Аксельрод. Про це повідомив депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук.

"Розстріляним вчора в Харкові виявився Аксельрод Едуард Леонідович, 10.02.1972, що народився в Барнаулі. Робота кілера дуже схожа на вбивство Аміни Окуєвої... Країна постійно повертається у пітьму 90-х", - написав він у Фейсбуці.

Пізніше Мосійчук додав, що убитий був "комерсантом".

"Розстріляний - "Едік Льопа", комерсант, який раніше видавав себе за блатного", - написав нардеп.

Оновлення. Мосійчук також повідомив, що генеральний прокурор Юрій Луценко, коментуючи цей злочин, зв'язав його з убивством колишнього депутата російської Держдуми Дениса Вороненкова.

"Виявляється, саме через Аксельрода, більше відомого, як "Едік Льопа", здійснювався зв'язок замовника вбивства Вороненкова - російського кримінального авторитета Володимира Тюріна з організатором, керівником злочинної групи виконавців - Юрієм Василенком. Схоже, що прибравши "Едіка Льопу" замовник таким чином намагається підчистити за собою сліди", - написав нардеп.

Нагадаємо, вночі 3 листопада, в Харкові невідомі кинули гранату на подвір'я приватного будинку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram