ГоловнаСуспільствоВійна

За добу один військовослужбовець отримав бойову травму на Донбасі

За добу один військовослужбовець отримав бойову травму на Донбасі
Фото: Макс Левин

За минулу добу бойовики 25 разів порушили перемир'я в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі. Збройні Сили України 17 разів відкривали у відповідь вогонь на ураження противника. В результаті бойових дій один український військовий отримав бойову травму.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

На Луганському напрямку зі 120-міліметрових мінометів бойовики обстріляли позиції сил АТО в районі Новоолександрівки, а міномети калібру 82 міліметри застосовували біля Новотошківського і Кримського. Вдень в результаті обстрілу поблизу Новозванівки отримав бойову травму один наш військовий. На підступах до окупованого Донецька, ввечері і вночі бойовики тричі обстрілювали укріплення сил АТО з піхотного озброєння і мінометів - біля Зайцевого, а озброєння БМП застосовували неподалік Попасної.

На Приморському напрямку під вогнем великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї опинилися позиції української армії в околицях Старогнатівки та Павлополя.

Нагадаємо, спеціальний представник Держдепартаменту США у справах України Курт Волкер заявив, що Російська Федерація на 100% контролює те, що відбувається на Донбасі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram