ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 11 разів порушили перемир'я на Донбасі з початку доби

Втрат серед українських військових немає.

Бойовики 11 разів порушили перемир'я на Донбасі з початку доби
Фото: facebook.com / Виктор Муженко

Від початку доби в районі проведення антитерористичної операції на Донбасі ситуація залишалася напруженою. Бойовики не припиняли обстрілів позицій Збройних Сил України, застосовуючи піхотне озброєння.

Усього від опівночі російсько-окупаційні угруповання 11 разів порушили перемир'я. Сили АТО 9 разів переважним вогнем примушували окупантів до миру, повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Найгарячіше було на Маріупольському напрямку. Тут від опівночі окупанти 4 рази били з гранатометів і великокаліберних кулеметів по наших опорних пунктах біля Водяного. Під вогонь з цього ж озброєння потрапили українські укріплення на підступах до Красногорівки", - йдеться у вечірньому зведенні штабу.

На Луганському напрямку противник застосовував стрілецьку зброю неподалік Кримського та Луганського.

Відносне зменшення активності бойовиків фіксувалося на Донецькому напрямку. Лише вранці ворог обстріляв із протитанкового гранатомета і стрілецької зброї захисників Авдіївки.

Внаслідок бойових дій утрат серед наших військових немає, інформують у штабі.

Як повідомлялося, за минулу добу російсько-окупаційні угруповання 29 разів порушили перемир'я на Донбасі. Трьох українських військових  поранено.  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram