ГоловнаСуспільствоПодії

В офіс "Київблагоустрою" кинули коктейль Молотова

Пожежа пошкодила офісні меблі й оргтехніку.

У ніч на середу, 16 серпня, сталася пожежа в офісі комунального підприємства "Київблагоустрій" на вулиці Дегтярівській.

Як повідомляє прес-служба ДержНС, займання виникло на першому поверсі двоповерхового адміністративного будинку на площі 30 кв. м. Повідомлення про пожежу надійшло о 1:01 ночі, а о 1:37 вогонь загасили. Він не встиг заподіяти серйозного збитку будівлі: була пошкоджена оргтехніка, меблі, закіптюжено стіни та стелю двох кабінетів.

Фото: facebook.com/andreev.solomianka

За попередньою версією, причиною пожежі є підпал. З місця події правоохоронці вилучили пляшку із пальною сумішшю, але остаточну причину встановить слідство.

В.о. начальника КП "Київблагоустрій" Андрій Андрєєв підтверджує версію про підпал і припускає, що це спроба залякати або помститися співробітникам підприємства, які демонтують МАФ.

"Сьогодні о пів на другу ночі на будівлю КП «Київблагоустрій» стався напад. Невідомі перелізли через паркан, проникли на територію установи і кинули два «коктейлі Молотова» у великий кабінет, де розташовані робочі місця наших співробітників. Гасіння пожежі здійснено оперативно. Пошкоджено офісні меблі й офісну техніку. Розцінюю цей вчинок як погрозу або помсту підприємству, яке протягом останніх років веде послідовну політику прибирання незаконних тимчасових споруд по всьому Києву", - написав він у фейсбуці.

Фото: facebook.com/andreev.solomianka

"Київблагоустрій" - комунальне підприємство, яке перевіряє дотримання правил благоустрою столиці України, демонтує і зберігає майно без господарів (кіоски, павільйони, автомобілі і т.ін.).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram