ГоловнаСуспільствоЖиття

У центрі Києва через репетиції параду не працюватимуть паркувальні майданчики

Також у столиці буде обмежено рух транспорту.

У центрі Києва через репетиції параду не працюватимуть паркувальні майданчики

У дні репетицій параду до Дня Незалежності в центрі Києва не працюватимуть паркувальні майданчики, а також днями діятимуть тимчасові обмеження руху транспорту

Про це йдеться в розпорядженні №961 на сайті КМДА.

"Зокрема 16, 18, а також 22-24 серпня не працюватимуть паркувальні майданчики на вул. Хрещатик (ділянка від Бессарабської площі до Європейської площі), в тому числі на місцях стоянки транспортних засобів Збройних Сил України, які перевозять особовий склад піших парадних розрахунків на б-рі Лесі Українки (в обидва напрямки), Володимирському проїзді, вул. Б. Хмельницького, Набережному шосе, Парковій дорозі", - йдеться в повідомленні.

Також з 16 по 28 серпня в столиці будуть діяти тимчасові обмеження руху транспорту.

Нагадаємо, 24 серпня в Києві пройде військовий парад, у якому візьмуть участь 4,5 тис. українських військових, з яких близько 1 тис. - учасники антитерористичної операції на Донбасі. Будуть продемонстровані 70 зразків військової техніки, з яких 25 - абсолютно нові.

22 серпня на Хрещатику відкриється виставка новітнього українського озброєння і військової техніки "Міць Нескорених", після нетривалого експонування все це відправлять у зону АТО.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram