ГоловнаСуспільствоЖиття

Лобода зібралася виступити на одеському стадіоні "Чорноморець"

Націоналісти вже заявили, що будуть пікетувати цей виступ.

Лобода зібралася виступити на одеському стадіоні "Чорноморець"
Светлана Лобода
Фото: donbass.ua

В Одесі на 3 вересня запланований концерт скандальної співачки Світлани Лободи, чий виступ минулого разу з бійкою зірвали місцеві активісти.

Про це повідомляє "Думская".

Цього разу Лобода збирається влаштувати концерт на стадіоні "Чорноморець".

Місцеві націоналісти вже заявили, що будуть пікетувати виступ, обурюючись тим, що співачка "не зробила висновків після травневого інциденту та продовжила свою тісну співпрацю з Росією".

"Цього року Лобода стала ведучою на премії RU.TV, де сама ж взяла основну номінацію. І зробила ще один крок проти України - вручала премію за кращий кліп в окупованому Криму. Далі Лобода продовжила шлях віддалення від України. У той час, коли її Батьківщина воює проти РФ, гинуть кращі сини нації, вона летить в гості до олігарха Дерипаски і дриґається та співає на його корпоративі... 3 вересня в Одесі заплановано зазначений концерт. І це цілком свідома провокація і, не побоюся сказати, спроба реваншу тих, хто співпрацює з країною агресором. Це виклик всій патріотичній громадськості Одеси, і я запрошую всіх своїх друзів з інших регіонів на цей день прибути до міста",- написав у Фейсбуці екс-лідер одеського "Правого сектора" Сергій Стерненко.

Нагадаємо, Лобода мала виступити в одеському клубі "Ібіца" 28 травня, але місцеві активісти зірвали її концерт - у хід йшли петарди та димові шашки. Організатори вирішили скасувати концерт, а саму Лободу евакуювали з клубу на катері.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram