ГоловнаСуспільствоЖиття

У ЖК "Автограф" з'явиться альтернативний водопровід з артезіанською водою Новости компаний

Забудовник виділив 2,2 млн грн для буріння артезіанської свердловини та безперебійної подачі здорової води в квартири.

У київському ЖК "Автограф" крім централізованого водопостачання, працюватиме альтернативний водопровід з водою з юрського горизонту. Забудовник виділив 2,2 млн грн для буріння артезіанської свердловини та створення системи безперебійної подачі здорової води в квартири.

Рішення про створення альтернативного водопроводу компанія прийняла, ґрунтуючись на даних останніх років про стан екології в Україні та рівень забрудненості водойм. Спалахи захворюваності та загальний стан здоров'я українців стали причиною інвестування в додаткові умови для здорового життя. "У нашій державі недавно затвердили закон про питну воду, що вводить стандарти водопостачання, а ми, своєю чергою, вирішили, що можемо як забудовник самостійно вирішити питання з якістю води вже найближчим часом, - говорить Олександр Насиковський, керуючий партнер групи компаній DIM. - Ми першими почали інвестувати в створення умов, що забезпечують українцям більш високу якість життя. Тому що здорова сім'я - це, крім іншого, здорова вода”.

Дозвіл на буріння артезіанської свердловини глибиною близько 260 метрів компанія отримала в травні цього року. Запуск свердловини планується навесні наступного року. Згідно з гідрогеологічним аналізом, джерелом водопостачання є відкладення Орельської свити Байоського ярусу середньої юри (юрський горизонт). Зараз воду такої якості можна побачити серед популярних марок бутильованої води, яку щодня продають по всій Україні у великих обсягах.

ЖК "Автограф" розташований у парку "Перемога" в Дніпровському районі Києва.

Група компаній DIM будує в Києві житло класу А (енергоефективне житло з преміальними перевагами) і класу комфорт. Компанія розвиває проекти житла загальною площею понад 300 тис. кв.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram