ГоловнаСуспільствоПодії

У Кропивницькому затримали наркоторговців із "товаром" на 1 млн гривень

У затриманих вилучили автомат, обріз, пістолети і гранати.

У Кропивницькому затримали наркоторговців із "товаром" на 1 млн гривень
Фото: https://kg.npu.gov.ua/

У Кропивницькому правоохоронці 8 липня затримали групу наркодільців і вилучили у них психотропи вартістю понад мільйон гривень і арсенал зброї.

Як повідомляють на сайті поліції Кіровоградської області, вилучено півкілограма амфетаміну.

Організаторами наркобізнесу виступили двоє жителів Кропивницького, 33 і 38 років. Вони стежили за процесом постачання психотропних речовин в область і їхньою реалізацією.

Зловмисники їздили в дорогих автомобілях, у яких, крім наркотиків, перевозили зброю.

Під час обшуків за місцем проживання підозрюваних і в автомобілях знайшли чотири гранати, чотири пістолети, обріз мисливської рушниці та гладкоствольну зброю, автомат, близько сотні патронів різного калібру.

Знайшли також золоті вироби, колекційну холодну зброю, годинники, телефони та планшети, побутову техніку й інші цінні речі, які могли бути отримані від клієнтів як оплата.

Відкрито кримінальні провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їхніх аналогів) та ч. 1 ст. 263 ККУ (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Зловмисникам загрожує в'язниця на термін від 6 до 10 років із конфіскацією майна.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram