ГоловнаСуспільствоПодії

Убивцею випускниці в Тернопільській області виявився 16-річний студент

Чому він це зробив, пояснити не може.

Убивцею випускниці в Тернопільській області виявився 16-річний студент
Фото: te.20minut.ua

Убивцею 17-річної жительки селища міського типу Вишнівець Ірини Мукоєди виявився її ровесник - 16-річний житель сусіднього села, який навчається на другому курсі одного з місцевих вишів.

Як повідомляють на сайті поліції, 26 червня він у компанії друзів святкував День молоді. Повертаючись додому, знайшов ніж.

Близько другої години ночі, ідучи в бік автобусної зупинки, побачив перед собою дівчину і почав йти за нею. Коли вона обернулася, хлопець завдав їй два ножові поранення. Дівчина загинула миттєво. Чому він це зробив, убивця пояснити не може, але в злочині зізнався.

"Підозрюваний каже, що ніяких статевих відносин із загиблою не було. Після вбивства хлопець утік, оскільки його злякали фари проїжджаючих повз автомобілів. Тікаючи, він загубив запальничку", - розповів журналістам у понеділок заступник прокурора області Олег Галицький.

Після вбивства хлопець нікому нічого не розповідав, продовжував займатися звичайними справами і навіть прийшов на похорон своєї жертви.

Кримінальна відповідальність за тяжкі злочини настає з 14 років, тому затриманого судитимуть. Зараз його заарештовано без права застави.

Тернопільське видання "20 хвилин" пише, що ім'я підозрюваного Василь, він живе в селі Дзвиняча і навчався у Вишнівці на кухаря.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram