ГоловнаСуспільствоВійна

Сили АТО не зазнали втрат з початку дня

Зафіксовано 12 ворожих обстрілів.

Сили АТО не зазнали втрат з початку дня
Архив

Жоден військовослужбовець Збройних сил України не постраждав у результаті бойових дій на Донбасі в середу.

Як повідомляє штаб АТО, до світанку бойовики активно вдавалися до збройних провокацій, але удень знизили вогневу активність. Всього зафіксовано 12 ворожих обстрілів. Двічі противник застосовував артилерію.

На Приморському напрямку відбулося більшість обстрілів, однак важке артилерійське озброєння противник не використав. З гранатометів і стрілецької зброї різних калібрів бойовики неодноразово відкривали вогонь по опорних пунктах у районі Водяного, Гнутового, Талаківки, Мар'їнки і Красногорівки.

На Донецькому напрямку окупанти з початку доби тільки один раз відкривали вогонь - поблизу Луганського з автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

На Луганському напрямку противники двічі застосовували артилерію. Відразу після півночі бойовики здійснили обстріл одного з опорних пунктів поблизу Кримського з 152-мм артилерійських систем. На світанку противник бив по позиціях сил АТО в районі Трьохізбенки з мінометів калібру 120 мм. Крім того, в полудень найманці відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів неподалік урочища Шарів Кут у Станично-Луганському районі.

Нагадаємо, Тристороння контактна група з врегулювання на Донбасі підтримала звернення місцевих рад про початок т.зв. хлібного перемир'я - дотримання режиму тиші на час збирання врожаю з 24 червня 2017 року і далі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram