ГоловнаСуспільствоВійна

Двох військових поранено на Донбасі від початку доби

Найактивніше ворог порушує режим припинення вогню на південній частині фронту. 

Двох військових поранено на Донбасі від початку доби

Від початку доби проросійські бойовики 31 раз відкривали вогонь по підрозділах Збройних сил України на Донбасі. Унаслідок ворожих обстрілів двоє українських військовослужбовців дістали поранення.

Найбільш активно ворог порушує режим припинення вогню на південній частині фронту, повідомляє  прес-центр штабу АТО.

На Приморському напрямку бойовики відкривали вогонь 15 разів.

"Ще до світанку із західної околиці тимчасово окупованого Донецька окупанти двічі обстріляли наші опорні пункти на підступах до Красногорівки зі ствольної артилерії калібру 122 мм і один раз - із 120-мм мінометів. Кілька ворожих артилерійських снарядів влучили і в житлові квартали цього населеного пункту. На щастя, обійшлося без жертв серед місцевого населення і руйнувань", - ідеться у вечірньому зведенні штабу.

Також укріплення ЗСУ в районі Красногорівки, Мар'їнки, Славного і Чермалика потрапили під ворожий вогонь з мінометів калібру 82 мм. Крім того, поблизу Чермалика зафіксовано щонайменше 2 факти застосування російськими найманцями переносних версій реактивних систем залпового вогню. Бійців сил АТО, які тримають оборону біля Павлополя і Водяного, бойовики кілька разів обстрілювали з гранатометів і стрілецької зброї.

На Донецькому напрямку противник здійснював обстріли невисокої інтенсивності з мінометів калібру 120 мм опорних пунктів ЗСУ поблизу Авдіївки і Верхньоторецького.

На Луганському напрямку двічі по обіді бойовики з 82-мм мінометів накривали оборонні укріплення українських військових поблизу Кримського. Решту порушень зафіксовано в районі Станиці Луганської, Валуйського, Троїцького і Дінця, де противник відкривав вогонь зі стрілецької зброї і гранатометів різних модифікацій.

Як повідомлялося, у ніч проти 10 червня під час обстрілу Мар'їнки поранено двох цивільних.  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram