ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО повідомив про відсутність втрат з початку доби

Бойовики 16 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ.

Штаб АТО повідомив про відсутність втрат з початку доби
Фото: Макс Левин

З початку доби в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі втрат серед військовослужбовців не було.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

Відзначається, що ситуація в зоні АТО залишається напруженою, але повністю контрольованою українським бійцями.

З початку доби бойовики 16 разів обстріляли позиції ЗСУ, двічі використовуючи заборонене важке артилерійське озброєння.

На Приморському напрямку вночі терористи протягом півгодини обстрілювали укріплення ЗСУ під Красногорівкою з важких артсистем калібром 122 і 152 мм.

На тому ж напрямку бойовики вели вогонь з великокаліберних кулеметів в районі Гнутового, Водяного і Мар'їнки. Опорні пункти військових біля Широкиного противник обстріляв з мінометів калібру 82 мм. Поблизу Красногорівки і Мар'їнки також працювали ворожі снайпери і кулеметники.

На Донецькому напрямку ситуація дещо стабілізувалася, але обстріли не припинилися. На світанку бойовики обстріляли позиції військових в районі Авдіївки з мінометів різних калібрів, гранатометів і стрілецької зброї. раніше під обстріл зі стрілецької зброї потрапили наші позиції в районі Кам'янки. А  опівдні з 82-мм мінометів та легкого озброєння терористи били по одному з опорних пунктів біля Троїцького

На Луганському напрямку зафіксовано обстріл позицій ЗСУ біля Кримського - бойовики використовували гранатомети різних модифікацій і великокаліберні кулемети. З піхотного озброєння терористи відкривали вогонь біля Малинового і Донця. Біля селища Новотошківське стріляв снайпер.

Нагадаємо, українська сторона в Тристоронній контактній групі наполягає на цілодобовій роботі спостерігачів ОБСЄ в ОРДЛО.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram