ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики вісім разів порушили режим тиші на Донбасі

Військові у відповідь вогонь не відкривали.

Бойовики вісім разів порушили режим тиші на Донбасі
Фото: Макс Левин

Ситуація в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі стабілізувалася, проте з початку доби бойовики вісім разів обстріляли позиції Збройних сил України.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

На Приморському напрямку у захисників Красногорівки терористи відкривали вогонь з мінометів калібру 82 мм. Позиції морських піхотинців поблизу Водяного обстрілювали з озброєння БМП, протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, а в районі Павлополя - з автоматичних гранатометів. По захисниках Широкиного також вели вогонь з озброєння БМП і стрілецької зброї.

На Донецькому напрямку, в районі населеного пункту Луганське, бойовики обстрілювали позиції ЗСУ з автоматичних гранатометів і стрілецької зброї.

"Незважаючи на збройні провокації російсько-окупаційних військ, українські військовослужбовці суворо дотримувалися режиму "тиші" і вогонь у відповідь не відкривали", - наголосили у штабі.

Нагадаємо, за минулу добу російсько-окупаційні війська 35 разів відкривали вогонь по опорних пунктах сил АТО на Донбасі. Поранення отримали двоє бійців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram