ГоловнаСуспільствоЖиття

Заявку на проведення "похорону" під вікнами депутата Київради в КМДА погодили з порушенням

Група осіб, згідно з документом, виступала проти інвестицій до Києва.

Заявку на проведення "похорону" під вікнами депутата Київради в КМДА погодили з порушенням

На проведення акції під будинком депутата Київради, активістки Ольги Балицької було подано відразу дві заявки, обидві є в редакції. Як вдалося з'ясувати LB.ua, одна надійшла від організації "Стоп свавіллю", акцію якої заявили проти незаконного будівництва на вулиці Бусловській, 12; інша була без конкретного заявника. У ній від руки дописано лише контактну особу і номер телефону.

Зокрема, в документі йдеться про те, що група активістів Шевченківського району Києва має намір провести 2 квітня з 10:00 до 11:00 театралізоване дійство з використанням музичних інструментів, присвячене "перешкоджанню інвестиціям у місто Київ".

Зв'язатися з контактною особою, зазначеною в заяві, не вдалося - номер ввімкнено на автовідповідач.

Разом із тим, у коментарі LB.ua Ольга Балицька акцентувала на тому, що в заяві групи активістів немає жодних вихідних даних, і як було видано дозвіл на проведення такої акції, незрозуміло.

"Дивує те, що відразу дві заявки надійшли на проведення акції в один і той самий час, за однією і тією самою адресою. Але ось друга заявка викликає більше запитань. Хто її подав, де паспортні дані? Чому дозволено заходи з використанням музичних інструментів на прибудинковій території?" - зазначила Балицька.

Вона також повідомила, що в поліцію передано матеріали справи, які в цей час вивчають.

Нагадаємо, 2 квітня біля будинку активістки і депутата Київради Ольги Балицької, яка активно бореться з незаконною забудовою Києва, Сінного ринку в центрі міста зокрема, провели театралізовану "похоронну процесію" з використанням зображень депутата. Учасників акції охороняли співробітники поліції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram