ГоловнаСуспільствоВійна

За добу втрат серед військових на Донбасі не було, - штаб

Зафіксовано 69 обстрілів позицій ЗСУ.

За добу втрат серед військових на Донбасі не було, - штаб
Фото: Макс Левин

Упродовж минулої доби, 8 березня, втрат серед військовослужбовців в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі не було.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

Тим часом зафіксовано 69 обстрілів позицій ЗСУ з боку бойовиків.

На Маріупольському напрямку з мінометів обстрілювали Мар'їнку, Чермалик і Павлопіль. З гранатометів обстрілювали Водяне і Гнутове, з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - Лебединське, Павлопіль, Новогригорівку, Гнутове і Широкине. По Широкиному, Водяному і Гнутовому також вели вогонь БМП противника. По Новотроїцькому стріляв снайпер.

На Донецькому напрямку зі 122-міліметрової артилерії бойовики неодноразово обстрілювали Зайцеве. З мінометів різних калібрів - Верхньоторецьке, Майорськ, Новгородське, Авдіївку, Луганське. З гранатометів і великокаліберних кулеметів - Верхньоторецьке, Піски, Невельське, Кам'янку, Новолуганське, Новгородське, Троїцьке, Зайцеве. По Зайцевому і Новгородському також вогонь вели снайпери.

На Луганському напрямку зі 120-міліметрових мінометів окупанти вели вогонь по Новоолександрівці, Попасній і Троїцькому, а зі стрілецької зброї обстріляли Кримське і Станицю Луганську.

Також повідомляли, що вчора під час несення служби на передових позиціях українські військовослужбовці виявили ворожу снайперську групу. Одного зі снайперів знищили.

Нагадаємо, в середу на Донбасі було поранено двох волонтерів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram