ГоловнаСуспільствоВійна

Спецпідрозділ КОРД вивели з Авдіївки

Бійці повертаються на місця постійної дислокації.

Спецпідрозділ КОРД вивели з Авдіївки
Фото: dn.npu.gov.ua

Бійці спецпідрозділу Корпусу оперативно-раптової дії головкому поліції Донецької області (КОРД), які минулого тижня прибули в прифронтову Авдіївку, повертаються на місця постійної дислокації.

Про це повідомляють на сайті облуправління Нацполіції.

"Бійці спецпідрозділу несли службу виключно в нічний час. Вони патрулювали вулиці, щоб не тільки запобігти фактам мародерства та інших правопорушень, а й миттєво прийти на допомогу людям у разі потреби", - йдеться в повідомленні.

Зазначають, що з початку загострення бойових дій (29 січня) в результаті обстрілу загинули п'ятеро мирних жителів, поранення отримали понад 10 осіб. Понад 370 будівель отримали пошкодження.

Фото: dn.npu.gov.ua

"На кожне повідомлення про руйнування виїжджає поліція, але, крім цього, правоохоронці обходять вулиці, щоб дізнатися, кому з людей потрібна допомога і хто сам не може подбати про себе", - йдеться в повідомленні.

Фото: dn.npu.gov.ua
Нагадаємо, станом на 28 лютого електропостачання постраждалої від обстрілів бойовиків Авдіївки, Авдіївського коксохімічного заводу і Донецької фільтрувальної станції вдалося відновити, але проблема з водопостачанням в місті поки що не вирішена.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram