ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО нарахував 40 обстрілів з початку дня, поранено одного військового

Найактивніше стріляли в районі Авдіївки.

Бойовики терористичних організацій "ДНР" і "ЛНР" з початку дня 40 разів обстріляли українських військових. У результаті бойових дій поранено одного військового.

Про це йдеться у вечірньому зведенні штабу АТО.

На Донецькому напрямку незаконні збройні формування з танків, мінометів калібру 120 мм і 82 мм, гранатометів і стрілецької зброї неодноразово вели вогонь по українських позиціях в Авдіївці. Танковий вогонь вівся в районі Пісків і Кам'янки. З мінометів різних калібрів, гранатометів і стрілецької зброї стріляли по Зайцевому, Опитному і Луганському, а по Невельському працював снайпер.

На Маріупольському напрямку з мінометів бойовики обстріляли Красногорівку, Водяне, Широкине і Гнутове. З гранатометів і стрілецької зброї - Красногорівку, Мар'їнку, Лебединське, Новотроїцьке. Снайпери обстріляли Гнутове і Павлопіль, а БМП - Широкине.

На Луганському напрямку НВФ з мінометів 120 і 82 мм обстріляли Катеринівку. З гранатометів і стрілецької зброї - Кримське. По Кримському неодноразово вогонь вели БМП противника. Тут же і по Жовтому стріляв снайпер.

Нагадаємо, що 4 лютого на Донбасі був 51 обстріл. Під час бойових дій поранення отримали двоє військових. Загиблих не було.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram