ГоловнаСуспільствоЖиття

У четвер у Києві до -4 градусів

Опадів у столиці не прогнозують.

У четвер у Києві до -4 градусів
Фото: obozrevatel.com

У четвер, 2 лютого, в Києві хмарно з проясненнями, без істотних опадів, вночі та вранці туман, на дорогах ожеледиця, вітер південно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -7...-9 градусів, удень -2...-4 градуси.

Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.

На заході України хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, вранці та вдень невеликий мокрий сніг з дощем, місцями ожеледь, на дорогах ожеледиця, вночі та вранці туман, вітер південно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі 0...-7 градусів, удень -2...+5 градусів.

У Карпатах вночі без істотних опадів, вранці та вдень невеликий мокрий сніг з дощем, температура повітря вночі -1...-6 градусів, удень -2...+3 градуси.

На півночі України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, вночі і вранці місцями туман, на дорогах ожеледиця, вітер південно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -5...-12 градусів, удень 0...-5 градусів. У центрі України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, вночі та вранці туман, на дорогах ожеледиця, вітер південно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -9...-15 градусів, удень 0...-7 градусів; у Вінницькій області вночі -5...-10 градусів, вдень -3...+2 градуси.

На сході України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, на дорогах ожеледиця, вітер північно-західний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -9...-15 градусів, удень -1...-6 градусів.

На півдні України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, вночі і вранці місцями туман, на дорогах ожеледиця, вітер південно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -5...-10 градусів, удень -2...+3 градуси.

У Криму хмарно з проясненнями, без істотних опадів, на дорогах ожеледиця, вітер південно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -3...-8 градусів, удень -2...+5 градусів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram