ГоловнаСуспільствоВійна

У тепломережах Авдіївки підтримується належна температура, - Жебрівський

Людям роздають гарячу їжу і чай.

У тепломережах Авдіївки підтримується належна температура, - Жебрівський
Фото: facebook.com/president.gov.ua

Середня температура, яка підтримується в будинках Авдіївки, - 15 градусів. Люди отримують гаряче харчування і чай. Про це написав у фейсбуці голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

За його словами, Національна поліція організувала достатню кількість патрулів для забезпечення порядку в місті. Паніки немає. Соціальні працівники та дільничні інспектори працюють з місцевими жителями.

"Дякуючи Авдіївському Коксохіму і Musa Magomedov продовжуємо підтримувати в тепломережі належну температуру. Середня температура у квартирах 15 градусів тепла. Усі комунальні служби міста забезпечено пальним. Спасибі #Карітас за намети для обігріву і продукти.

Спасибі, Дніпро, за велику фуру продуктів харчування. Спасибі, Слов’янськ, за засоби гігієни та продукти. Спасибі, Бахмут, за тепле взуття і ковдри. Спасибі #ЗСУ і #Нацгвардії за величезну оперативну допомогу. Спасибі волонтерам за самовідданість! Спасибі, #Україна, за щирість, теплоту, підтримку та допомогу!" - написав Жебрівський.

Нагадаємо, в результаті потужних обстрілів в Авдіївці в понеділок була перебита остання лінія електропостачання. У результаті місто залишилося без води, без електрики і без теплопостачання. Через постійні обстріли ремонтні бригади не можуть узятися до роботи, не дивлячись на досягнення домовленості з бойовиками про припинення вогню.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram