ГоловнаСуспільствоЖиття

Суд заарештував учасників банди, яка готувала пограбування в Княжичах

П'ятьом з них обрано арешт на 60 діб, згідному на співпрацю зі слідством, - домашній арешт з електронним браслетом.

Суд заарештував учасників банди, яка готувала пограбування в Княжичах
Фото: florida-criminal-lawyer-blog.com

Шевченківський райсуд Києва обрав запобіжний захід для членів банди грабіжників, затриманих після перестрілки в Княжичах, і відправив їх під арешт на 60 діб. Про це повідомляє "112 Україна".

"Суд обрав запобіжний захід шістьом підозрюваним. Чотирьом з них було призначене утримання під вартою 60 діб. Їм інкримінують дві статті, це незаконне зберігання зброї і розбій, стаття, яка не передбачає внесення застави. Одному з них було обрано запобіжний захід 60 днів утримання під вартою з можливістю внесення застави в 480 тис. грн. Цьому підозрюваному також інкримінують дві статті, це незаконне зберігання зброї і підготовка до збройного нападу. Ще один підозрюваний, який погодився співпрацювати зі слідством, отримав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту з носінням електронного пристрою стеження", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що вранці 4 грудня в селі Княжичі київський карний розшук за підтримки спецназу КОРД проводив спецоперацію із затримання грабіжників.

Під час операції на місце подій прибув підрозділ Броварського відділення поліції охорони Управління поліції охорони Київської області, який відреагувало на сигналізацію, що спрацювала в одному з сусідніх будинків. Поліцейські ДСО з якоїсь причини затримали двох співробітників Управління оперативної служби ГУ Національної поліції, які брали участь у спецоперації. Після цього між ДСО і групою захоплення почалася перестрілка, жертвами якої стали п'ятеро поліцейських.

Банду грабіжників, які втекли з Княжичів, поліція затримала на в'їзді до Києва вранці 4 грудня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram