ГоловнаСуспільствоПодії

У мешканця Рівного викрали з банківської скриньки три мільйони доларів

Розпочато кримінальне провадження за статтею "Крадіжка в особливо великих розмірах". 

У мешканця Рівного викрали з банківської скриньки три мільйони доларів
архивное фото
Фото: kyiv.npu.gov.ua

У мешканця Рівного викрали з банківської скриньки велику суму валюти, яка в еквіваленті становить близько $ 3,3 млн.

Про це повідомляється на сайті поліції.

У понеділок, 5 грудня, 48-річний чоловік прийшов у банк, щоб перевірити свої заощадження. Коли він відкрив скриньку сейфа, то не знайшов грошей у сумі 1 мільйон 780 тисяч доларів США, 1 мільйон 230 тисяч євро, 230 тисяч швейцарських франків. За його словами, він заробив їх за кордоном два роки тому.

Розпочато кримінальне провадження за частиною 5 статті 185 (крадіжка, вчинена в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, випадки крадіжок із банківських сейфів останнім часом не рідкість. Так, у вересні минулого року 29-річний киянин викрав із чужої банківської скриньки 100 тисяч гривень, відчинивши її за допомогою ножиць і мідного дроту. У липні цього року зі скриньок Полікомбанку в Києві викрали 7 млн гривень, а в серпні в Подільському районі столиці з банківської скриньки вкрали 210 тис. доларів і понад три кг золота. У листопаді  зі скриньки київського банку вкрали 200 тис. гривень і 10 тис. доларів, а також мобільні телефони. Ще в одному випадку було вкрадено 80 тис. доларів. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram