ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО нарахував 26 обстрілів з опівночі

Знову стріляли у Станиці Луганській.

Штаб АТО нарахував 26 обстрілів з опівночі
Фото: facebook.com/Vyacheslav.Abroskin

З опівночі і до 18:00 понеділка російські-окупаційні війська 26 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних Сил України на Донбасі.

На Маріупольському напрямку відбулося 14 обстрілів. У районах Мар'їнки і Новотроїцького противник використовував стрілецьку зброю, в Красногорівці і Широкиному - міномети калібру 82мм, озброєння БМП, а в Новомихайлівці бойовики вели вогонь з гранатометів і кулеметів. Укріплення ЗСУ поблизу Гнутового були піддані обстрілу ворожих снайперів, мінометів 82 і 120 мм калібрів, ствольної артилерії калібру 122 мм, повідомляє штаб АТО.

На Донецькому напрямку окупанти вісім разів порушували режим тиші. В сторону сил АТО в районі Авдіївки противник відкрив вогонь з гранатометів і кулеметів, в Луганському - з мінометів калібру 82 мм, а в Зайцевомув - зі стрілецької зброї.

На Луганському напрямку зафіксовано чотири збройних провокації. Укріплення українських військових на околиці Станиці Луганської обстріляли з кулеметів великого калібру, в Кримському - з гранатометів. По підрозділах поблизу Новоолександрівки, крім гранатометів, окупанти вели вогонь з протитанкових ракетних комплексів.

Нагадаємо, за минулу добу в зоні бойових дій на Донбасі загиблих серед українських військовослужбовців не було, але п'ятеро бійців отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram