ГоловнаСуспільствоПодії

Батько і його шестирічний син загинули, спробувавши перейти через жвавий проспект в Києві

За 20 метрів розташовано підземний перехід.

У неділю ввечері в Києві на проспекті Ватутіна автомобіль Daewoo Lanos, рухаючись з боку Московського мосту, збив чоловіка із шестирічним сином, які переходили проїжджу частину в недозволеному для переходу місці.

Фото: Віталій Мірошниченко

Як повідомляє кореспондент LB.ua, від удару обидва пішоходи перелетіли через відбійник під зустрічні авто, взуття чоловіки відкинуло приблизно за тридцять метрів - на газон. Водій зустрічного Daewoo з військовими номерами стверджує, що зміг об'їхати людей, які впали перед ними.

У результаті зіткнення чоловік-пішохід отримав травми, несумісні з життям, його сина в критичному стані госпіталізували медики "швидкої допомоги". Але лікарі не змогли врятувати хлопчика, він помер у лікарні приблизно через три години після аварії.

Фото: Віталій Мірошниченко

Фото: Віталій Мірошниченко

Як вдалося з'ясувати, батько з двома синами і подругою старшого сина поверталися додому з торгово-розважального центру. Старший син з подружкою вирішив перейти дорогу через підземний перехід, батько ж із молодшим побігли через потік машин.

У цьому місці проїжджа частина має шість смуг руху в бік Троєщини і чотири смуги у зворотному напрямку, відокремлені бетонним відбійником. Безпечно перейти проспект можна буквально за 20 метрів від місця трагедії.

Фото: Віталій Мірошниченко

Фото: Віталій Мірошниченко

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram