ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО нарахував 37 обстрілів за добу

Знову стріляли по Станиці Луганській.

Штаб АТО нарахував 37 обстрілів за добу
Фото: facebook.com/ato.news

Протягом минулої доби російсько-окупаційні війська 37 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових на Донбасі.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 27 збройних провокацій. У районі Михайлівки окупанти відкрили вогонь одночасно з мінометів 82- і 120-міліметрового калібрів, а поблизу населеного пункту Піщевик - з артилерії калібру 122 мм. У напрямку Павлополя і Красногорівки противник вів вогонь з кулеметів, гранатометів і стрілецької зброї. Поблизу Лебединського, Водяного обстріли тривали з мінометів калібру 120 мм, а в Широкиному - з мінометів і озброєння БМП, повідомляє штаб АТО.

На Донецькому напрямку окупанти сім разів порушували режим тиші. У бік підрозділів Збройних Сил України в районах Славного, Авдіївки і Луганського окупанти стріляли з мінометів калібру 82 мм, посилюючи інтенсивність вогню гранатометами різних систем, кулеметами, стрілецькою зброєю.

На Луганському напрямку зафіксовано три обстріли. У районі Кримського бойовики вели вогонь зі ствольної артилерії калібру 152 мм, а в Лопаскіному і Станиці Луганській - з гранатометів.

Нагадаємо, в понеділок у зоні АТО не було ні загиблих, ні поранених серед українських військових.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram