ГоловнаСуспільствоПодії

В інженерної групи "Азов" стався конфлікт з представниками заводу АТЕК

Обставини з'ясовує поліція.

В інженерної групи "Азов" стався конфлікт з представниками заводу АТЕК
Фото: Сергей Нужненко

У п'ятницю, 21 жовтня, на території Святошинського району виник конфлікт між представниками заводу "АТЕК" та інженерного корпусу "Азов".

Про це повідомляється на сайті поліції.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Поліцейські опитали присутніх і зафіксували обставини події.

Як встановлено, що один з цехів заводу орендує інженерна група "Азов". Представник цієї групи звернулася із заявою про, на її думку, незаконний демонтаж і вивіз устаткування заводу.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ст. 356 (Самоправність) Кримінального кодексу України.

Відзначимо, що "Азов" офіційно працює з "Благодійним фондом освітніх інновацій", за допомогою якого підписано договір оренди ПрАТ "Атек". База використовується переважно для ремонту військової техніки полку, а також є тренувальним табором.

Голова наглядової ради фонду Світлана Зварич на своїй сторінці в Фейсбуці нагадала про домовленість про спільну діяльність між підприємством і "Азовом".

"Благодійний фонд освітніх інновацій" та ПрАТ "АТЕК", після спільних консультацій, переговорів і вивчення ситуації щодо підприємства, заявляють про свою готовність об'єднати зусилля ... зокрема, для допомоги воїнам, які захищають Україну, виведення ПрАТ "АТЕК" з кризового стану; максимального направлення наявних ресурсів для матеріально-технічного забезпечення добровольців; підтримки волонтерської ініціативи зі створення умов для роботи інженерної групи "Азов", - написала вона.

Нагадаємо, в минулому році "Азов" заблокував будівлю Фіскальної служби через завод АТЕК, оскільки комітет кредиторів не віддав завод в управління добровольцям.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram