ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО нарахував 57 обстрілів за добу

При цьому на Донецькому напрямку було досить тихо.

Штаб АТО нарахував 57 обстрілів за добу
Фото: facebook.com/ato.news

За минулу добу російсько-окупаційні війська 57 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових на Донбасі.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 44 провокації проти сил АТО. Бойовики обстрілювали з кулеметів великого калібру, гранатометів і стрілецької зброї укріплення Збройних Сил України поблизу Талаківки, Павлополя, Гранітного, Красногорівки і Мар'їнки, а по Водяному, Лебединському і Широкиному було застосовано вогонь ствольної артилерії калібрів 122 мм і 152 мм, мінометів калібрів 82 мм і 120 мм, повідомляє штаб АТО.

На Луганському напрямку відбулося 10 обстрілів. У районах Попасної й Оріхового по військових відкривали вогонь з гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї, а в Новозванівці і Кримському підрозділи Збройних Сил України були обстріляні з мінометів 120 калібру.

На Донецькому напрямку були три обстріли сил АТО. Зокрема, в Авдіївці противник вів вогонь з гранатометів, а у Верхньоторецькому - з гранатометів, кулеметів, стрілецької зброї і мінометів калібру 82мм.

Нагадаємо, в понеділок троє українських військовослужбовців були поранені під час антитерористичної операції на Донбасі, а також четверо отримали контузію.

Раніше ватажок терористичної організації "ДНР" Олександр Захарченко заявив, що розцінює загибель Мотороли в Донецьку як оголошення війни з боку України, і пригрозив відповіддю.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram