ГоловнаСуспільствоЖиття

Без черг: кияни оцінили переваги Особистого кабінету з питань гарячої води й опалення Новости компаний

Розрахуватися за комунальні послуги можна, не виходячи з дому.

Швидко, без черг і навіть не виходячи за поріг свого будинку. Саме так будь-який киянин, який має доступ до інтернету, може отримати платіжку і розрахуватися за тепло. Достатньо лише зайти на сайт КИЇВЕНЕРГО і зареєструватися в Особистому кабінеті з питань гарячої води й опалення.

Нескладна реєстрація - і доступ до безкоштовного веб-сервісу відкрито. Надіслати вашому постачальнику послуг покази квартирних лічильників гарячої води і тепла, побачити всі нарахування і оплатити рахунки - все це можна робити з комфортом. Причому без зайвих зусиль і з чітким викладом, звідки взялася кожна копійка в платіжці. Про те, наскільки це зручно, свідчить хоча б той факт, що понад 86 тисяч киян віддали перевагу віртуальним платежам "теплого" Особистого кабінету. Тим паче, що процес реєстрації в ньому займе лічені хвилини. Почніть зі створення облікового запису, вказавши у відповідних вікнах свої електронну пошту і номер телефону. Потім система запитає номер вашого особистого рахунку й останню суму оплати за гарячу воду або опалення за квитанціями від КИЇВЕНЕРГО - ці дані потрібні для підключення рахунку.

До речі, за необхідності можна підключити відразу декілька особистих рахунків. Особистий кабінет дозволяє не тільки оплачувати послуги компанії, але і передавати їй покази квартирних лічильників гарячої води й опалення. Робити це рекомендують упродовж останнього тижня кожного місяця. На підставі цих даних вам підготують платіжку на наступний місяць.

Зрозуміло, трапляються ситуації, коли можливостей системи недостатньо для вирішення вашого питання. В такому разі завжди можна звернутися в один із центрів обслуговування клієнтів. Тепер їх стало більше і відкриті вони довше. З вересня цього року до 21:00 продовжили роботу двох центрів обслуговування: на вулиці Закревського, 14 і Мельникова, 31. А в суботу вам готові допомогти вже чотири центри: на вулицях Маршала Тимошенка, 18, Жилянській, 83/53, Драгоманова, 40-з і Закревського, 14.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram