ГоловнаСуспільствоЖиття

Слідчі отримали доступ до документів "УП" і 17-го каналу у справі про вбивство Шеремета

Відповідну постанову суд ухвалив ще 8 вересня.

Слідчі отримали доступ до документів "УП" і 17-го каналу у справі про вбивство Шеремета
Фото: Сергей Нужненко

Печерський райсуд Києва надав слідчим тимчасовий доступ до звітів про страхування і сплату обов'язкових платежів інтернет-видання "Українська правда" та 17-го каналу у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета

Про це йдеться в постанові Печерського районного суду Києва, ухваленій ще 8 вересня.

Суд надав доступ "до речей і документів, які містять охоронювану законом таємницю: до інформації в електронному та друкованому вигляді та копій документів про подання звітів про страхування і сплату обов'язкових платежів у період з 27 липня 2001 року по теперішній час ГО "Українська правда", ПП "Українська правда", ТОВ "Інтернет Медіа", ГО "Солідарні Медіа", ТОВ "Нові - Медіа", ТОВ "ІА 17 канал".

Слідчі отримали доступ до інформації про співробітників підприємств терміном на один місяць.

Як повідомляли 12 серпня, Печерський районний суд Києва надав поліції доступ до банківського сейфу у Сбербанку і до рахунку в Альфа-Банку вбитого журналіста Павла Шеремета.

Нагадаємо, Павло Шеремет загинув вранці 20 липня в результаті вибуху його автомобіля в центрі Києва. Машина належала керівникові інтернет-видання "Українська правда" Олені Притулі, але її самої в автомобілі не було. Поліція кваліфікувала вибух як умисне вбивство. До розслідування залучено фахівців американського ФБР. Майже відразу ж після вбивства в мережу виклали відео передбачуваної закладки бомби на днище автомобіля Шеремета.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram