ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві виникла пожежа на недобудованому мосту через Дніпро (оновлено)

За інформацією ДержНС, горів кабель. Жертв і постраждалих немає.

У Києві виникла пожежа на Подільському мостовому переході на Троєщині.

Про це повідомляють користувачі соцмереж.

Пожежа розгорілася на початку моста. За інформацією ДержНС, горить кабель. На місці перебувають два пожежних автомобілі та одна "швидка", однак до гасіння пожежі наразі приступити не можна, оскільки чекають, поки працівники "Київенерго" відімкнуть електроенергію.

Оновлення. Рятувальники ліквідували пожежу на Подільсько-Воскресенському мосту, повідомляє ГУ ДержНС у Києві в

фейсбуці.

За інформацією ДержНС, повідомлення про пожежу на мосту надійшло о 18:59. Після прибуття на місце події було встановлено, що на висоті 20 метрів Подільсько-Воскресенського мостового переходу сталася пожежа в електрощитовій з подальшим горінням побутового приміщення і будівельного сміття на площі 15 кв. м. На місце події викликали працівників "Київенерго".

"Працівники "Київенерго" о 19:56 прибули на місце і встановили, що цей об'єкт обслуговують працівники КП "Мостобуд". Тільки після того, як кабелі були знеструмлені, рятувальники почали ліквідовувати пожежу о 20:35. Пожежу локалізовано о 20:37 та ліквідовано о 20:39", - йдеться в повідомленні.

Причина пожежі з'ясовується. Жертв і постраждалих немає.

Подільський міст через Дніпро повинен розвантажити перевантажений Московський міст. Крім того, по ньому пройде четверта вітка Київського метро, яку планують будувати від Жулян до Троєщини. Зараз готовність моста - трохи більша половини. Істотні роботи на об'єкті майже не ведуться з 2011 року, коли впав плавучий кран "Захарій".

Найпроблемніше питання - фінансування. Крім того, з одного боку міст уперся в Русанівські сади, з іншого - в гуртожиток заводу "Ленінська кузня" на Рибальському півострові.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram