ГоловнаСуспільствоПодії

Двоє поліцейських із Кривого Озера оскаржили свій арешт

Суд розгляне апеляційні скарги 31 серпня і 1 вересня.

Двоє поліцейських із Кривого Озера оскаржили свій арешт

Двоє поліцейських, заарештованих у справі про вбивство чоловіка в Кривому Озері Миколаївської області, подали апеляцію.

Про це повідомляють на сайті Апеляційного суду Миколаївської області.

Розгляд скарги на постанову Центрального районного суду Миколаєва про обрання запобіжного заходу підозрюваному Олександру Причипойді відбудеться завтра, 31 серпня. Апеляцію іншого поліцейського - Миколи Хоменка - розглянуть 1 вересня.

Інших подробиць не повідомляють.

Нагадаємо, в ніч на середу в селищі Криве Озеро помер 32-річний місцевий житель Олександр Цукерман, до якого викликали поліцію. Як розповіли в поліції, вночі дружина потерпілого зателефонувала до відділення і повідомила, що її чоловік бушує. За адресою виїхав наряд. Пізніше з'ясувалося, що на Цукермана також заявляв таксист, кажучи, що той пограбував його і розбив машину.

Поліцейські почали гукати Цукермана, щоб вийшов з дому, але він відмовлявся. Через годину він вийшов з лопатою і накинувся на поліцейських. Після чого вони застосували силу, використовуючи в тому числі і спецзасоби.

За даними судмедекспертизи, Цукерман помер від вогнепальних поранень.

Спочатку ЗМІ повідомляли про шістьох затриманих поліцейських, але наступного дня генпрокурор Юрій Луценко заявив, що затриманих троє - це старший лейтенант поліції Микола Хоменко, сержант поліції Денис Ляхвицький і сержант поліції Олександр Причипойда.

Головним підозрюваним є водій-поліцейський, сержант поліції Ляхвицький. Саме він, за даними слідства, стріляв у Цукермана з травматичного пістолета.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram