ГоловнаСуспільствоЖиття

Бойовики в неділю 23 рази відкривали вогонь по позиціях ЗСУ

Половина випадків порушення режиму тиші припала на Донецький напрямок.

Бойовики в неділю 23 рази відкривали вогонь по позиціях ЗСУ

У неділю бойовики 23 рази відкривали вогонь по підрозділах Збройних Сил України в зоні проведення антитерористичної операції.

Про це інформує прес-центр штабу АТО у фейсбуці.

Половина випадків порушення режиму тиші припала на Донецький напрямок, констатують у штабі.

Згідно з повідомленням, із забороненої Мінськими угодами важкої артилерії противник бив по укріпленнях українських військових в Авдіївці. З мінометів різного калібру, гранатометів і великокаліберних кулеметів обстріляли українських військових у Новоселівці Другій і Луганському. Міномети калібру 82 мм і гранатомети ворог застосував біля Верхньоторецького і Троїцького. У Верхньоторецькому до того ж зафіксовано снайперський вогонь.

"На Маріупольському напрямку три з половиною десятки снарядів калібру 122 мм противник випустив по позиціях у Новотроїцькому, де до того ж застосував міномети 120-міліметрового калібру. Неспокійно було і біля Красногорівки. Тут російські окупанти вели вогонь по наших позиціях із 82-міліметрових мінометів, а потім задіяли бронетехніку. По захисниках Широкиного противник відкривав вогонь з мінометів 120 і 82 мм, автоматичних станкових гранатометів і кулеметів великого калібру, біля Гранітного вів кулеметний вогонь", - йдеться в повідомленні.

У Луганській області противник тричі обстріляв Новоолександрівку, застосувавши міномети 82-міліметрового калібру, гранатомети різних систем і великокаліберні кулемети.

Раніше повідомляли, що під обстріл бойовиків 20 серпня потрапила спостережна група української сторони в українсько-російському Спільному центрі з контролю і координації питань припинення вогню (СЦКК).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram