ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики з важкої артилерії обстріляли Талаківку, Лебединське і Солодке

Поблизу Старогнатівки противник стріляв з ПРК.

Бойовики з важкої артилерії обстріляли Талаківку, Лебединське і Солодке
Фото: facebook.com/ato.news

Бойовики від початку доби 22 рази обстріляли позиції українських військових у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі, інформує прес-центр штабу АТО.

На Маріупольському напрямку російські окупанти 11 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО, тричі - із забороненої Мінськими угодами важкої артилерії.

"Більш ніж сотнею снарядів калібру 122 мм були обстріляні наші опорні пункти в Лебединському і Солодкому. Під вогонь мінометів 120-го калібру потрапила Талаківка. У Миколаївці і Богданівці ще до світанку відбулися нетривалі бойові сутички, під час яких ворог застосував гранатомети і стрілецьку зброю", - йдеться в повідомленні.

Вогонь з протитанкового ракетного комплексу противник відкривав поблизу Старогнатівки, з великокаліберних кулеметів - у Мар'їнці.

Як повідомляють у штабі АТО, на Донецькому напрямку противник здійснював мінометні обстріли позицій українських військових у районі Авдіївки і Новоселівки. У Новгородському вогонь відкривали з гранатометів і кулеметів великих калібрів. Також з великокаліберних кулеметів окупанти стріляли по захисниках Троїцького.

У Луганській області противник вів вогонь з мінометів по Новотроїцькому. У Жовтому ворог застосував гранатомети. Також там була зафіксована снайперська активність.

Як повідомляли, в п'ятницю, 12 серпня, на сході України під час антитерористичної операції загинув один український військовослужбовець, ще двоє отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram