ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 20 разів обстріляли позиції українських військових на Донбасі

У Мар'їнці відбулася бойова сутичка.

Бойовики 20 разів обстріляли позиції українських військових на Донбасі
Фото: gur.mil.gov.ua

Російські окупаційні війська продовжують збройні провокації проти сил АТО. З початку доби противник 20 разів відкривав вогонь по позиціях Збройних Сил України на Донбасі, інформує прес-центр штабу АТО.

Згідно з повідомленням, на Донецькому напрямку з мінометів калібру 82 міліметри неодноразово були обстріляні українські військові в Авдіївці та Новоселівці. Протитанкові гранатомети ворог застосував у Пісках і проти шахти "Бутівка", а великокаліберні кулемети біля Новгородського. У Зайцевому противник вів вогонь зі стрілецької зброї.

На Маріупольському напрямку Лебединське і Павлопіль ще до світанку потрапили під ворожий гранатометний вогонь. У Старогнатівці, Новотроїцькому та Мар'їнці російські окупанти використовували стрілецьку зброю.

"У Мар'їнці близько четвертої години ранку відбулася бойова сутичка. Завдяки вмілим та злагодженим діям наших захисників ворога було відкинуто. Після тимчасового затишшя на цьому напрямку активізувався ворожий снайпер. По укріпленнях морських піхотинців у Широкиному в другій половині дня російські окупанти застосували мінометний вогонь", - йдеться в повідомленні.

Зазначають, що в Луганській області гранатометний обстріл бойовики вели в районі Кримського.

Нагадаємо, 5 серпня четверо українських військовослужбовців отримали поранення в зоні проведення антитерористичної операції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram