ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО зафіксував 16 обстрілів за день

Найнапруженішою була обстановка поблизу Авдіївки.

Штаб АТО зафіксував 16 обстрілів за день
Фото: Макс Левин

З початку доби бойовики 16 разів обстріляли позиції сил антитерористичної операції на Донбасі.

Про це повідомляє прес-центр АТО в Фейсбуці.

Найнапруженішою була обстановка поблизу Авдіївки на Донецькому напрямку. Тут противник обстріляв позиції військових з 120- і 82-міліметрових мінометів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Також під мінометний вогонь калібру 120 мм і гранатометів потрапили укріплення сил АТО в Майорську, а поблизу Зайцевого терористи застосовували стрілецьку зброю.

На Маріупольському напрямку сепаратисти з 82-міліметрових мінометів і стрілецької зброї били по Красногорівці і Водяному. Крім того, з підствольних гранатометів бойовики обстріляли сили АТО під Новогнатівкою, зі стрілецької зброї - поблизу Тарамчука, а біля Мар'їнки працював ворожий снайпер.

На Луганському напрямку з 82-міліметрових мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів і зенітних установок терористи вели вогонь по Станиці Луганській.

Нагадаємо, раніше секретар Ради нацбезпеки Олександр Турчинов заявив, що, в разі загострення ситуації на сході України, РНБО може внести до порядку денного питання про введення воєнного стану.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram