ГоловнаСуспільствоВійна

За добу бойовики 77 разів обстріляли позиції військових на Донбасі

Найбільше випадків відкриття вогню зафіксовано на Маріупольському напрямку.

За добу бойовики 77 разів обстріляли позиції військових на Донбасі
Фото: EPA/UPG

Бойовики продовжують обстрілювати позиції бійців антитерористичної операції на Донбасі. Так, за минулу добу було зафіксовано 77 випадків відкриття вогню, з них 37 - на Маріупольському напрямку, 31 - на Донецькому і 9 - на Луганському.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

На Маріупольському напрямку із забороненої мінськими угодами 152-міліметрової артилерії терористи били по опорних пунктах військових Павлопіля. У районі сепаратисти застосували 122-міліметрові самохідні установки, в Широкиному, Гранітному, Мар'їнці та Талаківці - 120-міліметрові міномети. Також у Широкиному активізувалися ворожі снайпери.

На Донецькому напрямку неспокійно було в Авдіївці. Бойовики обстрілювали укріплення бійців АТО зі 122-міліметрової артилерії, 120- і 82-міліметрових мінометів, гранатометів і стрілецької зброї. З мінометів сепаратисти обстріляли позиції військових в Новоселівці Другій, Невельському і поблизу шахти "Бутівка". Також у Донецькій області терористи задіяли бронетехніку, зенітні установки, протитанкові ракетні комплекси і великокаліберні кулемети.

На Луганському напрямку зі 120- і з 82-міліметрових мінометів обстрілювали позиції військових у Старому Айдарі. Також із мінометів били по Новозванівці та Новоолександрівці.

Нагадаємо, в п'ятницю вдень у Мар'їнці в полон до бойовиків "ДНР" потрапив український військовослужбовець.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram