Семеро співробітників приладобудівного підприємства в Краковці Львівської області, потрапили до лікарні 9 липня з симптомами гострої кишкової інфекції, отруївшись готовими обідами, які постачає львівське кафе.
Про це повідомляє ZAXID.NET.
Усі співробітники отримали на обід суп із курки і цвітної капусти, відбивну і вінегрет. Через отруєння працівників підприємства 11 липня відкрили кримінальне провадження.
"Причиною отруєння стало недотримання технології приготування їжі і терміни доставки. Готували їжу, очевидно, ввечері. О дев'ятій ранку вона повинна бути вже на підприємстві для працівників першої зміни", - розповіла заступник начальника відділу розслідувань спалахів харчових отруєнь Держепідслужби Львівської області Ольга Литюк.
Усі постраждалі - працівники приладобудівного підприємства "Холпер Крістіанс продакшн Україна".
Нагадаємо, в червні в Полтавській області 57 осіб потрапили в лікарні в результаті харчового отруєння на поминках.