ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО нарахував 41 обстріл у вівторок

Бойовики застосовують тяжке озброєння.

Штаб АТО нарахував 41 обстріл у вівторок
Фото: Макс Левин

За минулу добу зафіксовано 41 випадок  відкриття вогню на Донбасі, в тому числі 19 - на Донецькому, 18 - на Маріупольському і чотири - на Луганському напрямках.

На Донецькому напрямку противник зі 122-міліметрової артилерії стріляв по позиціях військових у Миколаївці Другій, а 120-міліметрові міномети застосував у Зайцевому, Авдіївці, Семигір'ї, Новоселівці і Новоселівці Другій. По Новгородському і Дачі бойовики стріляли з 82-міліметрових мінометів. Окрім того, під вогнем 82-міліметрових мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї опинилися українські воїни в Авдіївці, повідомляє штаб АТО.

На Маріупольському напрямку із забороненої Мінською угодою 122-міліметрової артилерії і 120-міліметрових мінометів ворог обстріляв українських військових у Красногорівці. Міномети калібру 82 мм бойовики використовували в Гнутовому, а великокаліберні кулемети застосували по військових у Широкиному. По опорних пунктах сил АТО в Мар'їнці вогонь вели ворожі снайпери.

У Луганській області позиції ЗСУ в районі Станиці Луганської противник обстрілював із гранатометів і великокаліберних кулеметів, а поблизу Кримського вів хаотичний вогонь.

Нагадаємо, в понеділок на Донбасі загинули двоє українських військовослужбовців, ще четверо отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram