ГоловнаСуспільствоВійна

У Мінспорту замінили портрети екс-міністрів на фото загиблих в АТО спортсменів

Портрети екс-чиновників передадуть до музею

У Мінспорту замінили портрети екс-міністрів на фото загиблих в АТО спортсменів
Игорь Жданов
Фото: Макс Левин

У Міністерстві молоді та спорту зняли портрети колишніх міністрів і замінили їх на фотографії загиблих на Донбасі спортсменів.

Про це повідомив голова відомства Ігор Жданов у Фейсбуці.

"З повагою ставлюся до своїх колег, які очолювали Міністерство молоді і спорту та відповідну Держслужбу в різні роки незалежності України. Але настав час рухатися далі. Країна змінюється, мусимо змінюватися і ми", - написав він.

Фото: Ігор Жданов / Facebook

"Міністри - це найняті суспільством державні менеджери. Вони повинні працювати не заради місця серед портретів чиновників на стінах владних коридорів, а щоб залишити після себе корисний результат. Звичайно, епоха кожного міністра - це певна частина історії. Тому портрети колишніх керівників Мінмолодьспорту передадуть у спортивний музей", - зазначив Жданов.

Фото: Ігор Жданов / Facebook

"Але справжні герої - ось вони - молоді спортсмени, активісти громадських організацій, які віддали своє життя в зоні АТО за Україну. Їм почесне місце і вічна пам'ять на Алеї Героїв у нашому міністерстві", - додав міністр.

Фото: Ігор Жданов / Facebook

Нагадаємо, 29 червня на Донбасі загинув Василь Сліпак, який 19 років прожив у Франції і був співаком паризької "Опера Бастилія", а на початку АТО долучився до "Правого сектору".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram