ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві під час дощу в масштабній ДТП зіткнулися сім автомобілів

Один із водіїв перебував у стані алкогольного сп'яніння.

У суботу пізно ввечері в Києві на Харківському шосе в потрійній ДТП за участю семи автомобілів постраждав один із водіїв, повідомляє кореспондент LB.ua.

За попередніми даними - спочатку зіткнулися два автомобілі - автомобіль Honda наздогнав Daewoo. Водії виставили на дорогу знак "аварійки" і чекали на оформлення ДТП. Водій Opel, під'їжджаючи до місця ДТП, пригальмував, але раптово в задню частину Opel на повному ходу врізався Audi. Через деякий час в Audi врізався автомобіль Toyota, а в Toyota на повному ходу влетів Daewoo Lanos. Від удару Daewoo відкинуло на смугу зустрічного руху, де в нього врізався Peugeot, що рухався назустріч. Травми голови отримав непристебнутий водій останнього Daewoo - прибулі медики "швидкої" надали чоловікові першу допомогу, але, незважаючи на травми голови, від госпіталізації постраждалий відмовився. Як з'ясувалося - водій Daewoo перебував у стані алкогольного сп'яніння - тест на "Драгері" показав 0,99 проміле.

У результаті аварії було повністю заблоковано три смуги руху в напрямку Ленінградської площі. За словами інспекторів поліції, одна з причин масштабної аварії - банальне недотримання дистанції і перевищення безпечної швидкості під час дощу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram