ГоловнаСуспільствоЖиття

Мер Краматорська вирішив скасувати громадські слухання про перейменування вулиць

Панков хоче особисто розібратися в питанні

Мер Краматорська вирішив скасувати громадські слухання про перейменування вулиць
Фото: www.kramatorsk.info

Опублікований 28 березня на сайті Краматорської міської ради проект рішення про перейменування трьох вулиць: Героїв України, Героїв Небесної Сотні та Григорія Сковороди, - викликав шквал обговорень у ЗМІ та соціальних мережах.

Про це повідомив мер Краматорська Андрій Панков у Facebook.

За його словами, причина появи такого проекту - чиновницький підхід до роботи співробітників управління архітектури.

"Вони отримали необхідну кількість звернень про перейменування вулиць, підготували проект рішення і передали його на розгляд виконкому Тут цей проект рішення автоматично було розміщено на сайті міськради, і була запущена процедура громадських слухань. З погляду чиновників - безвідмовно відпрацював механізм, доведений до автоматизму", - відзначає Панков.

Мер Краматорська вважає, що під час прийняття подібних рішень "дуже складно розібратися простими і прямолінійними підходами".

З огляду на це, мер прийняв рішення зняти проект рішення з розгляду. Завтра на сайті міськради буде опубліковано повідомлення про скасування громадських слухань.

"Я хочу особисто розібратися в цьому питанні Вислухати противників нових назв вулиць, зрозуміти їхні аргументи, представити їм свої, знайти точки дотику і спробувати переконати. До таких питань не можна підходити формально і по-чиновницькому", - резюмував мер Краматорська.

Нагадаємо, перейменування в Краматорську відбулися в січні-лютому 2016 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram