ГоловнаСуспільствоВійна

На Донбасі відновив роботу КПП "Мар'їнка"

Із суботи також працює пропускний пункт "Зайцеве"

На Донбасі відновив роботу КПП "Мар'їнка"
Фото: rbc.ua

У Донецькій області віднині відновив роботу контрольний пункт в'їзду-виїзду "Мар'їнка", який закрили через безперервні обстрілів з боку бойовиків "ДНР".

Про це повідомляє офіційний сайт Держприкордонслужби.

"Із сьогоднішнього дня за рішенням керівництва АТО було відновлено роботу контрольного пункту в'їзду-виїзду "Мар'їнка". Окрім того, із суботи відновлено роботу КПП "Зайцеве" для зменшення соціального напруження на цьому напрямку", - наголошують у повідомленні.

За даними прикордонників, за минулу добу через КПП "Зайцеве" пройшли 5230 осіб і 990 транспортних засобів, через "Новотроїцьке" - 5630 осіб і 1470 транспортних засобів, через "Гнутове" - 1870 осіб і 465 автомобілів, через КПП у Станиці Луганській - 2840 осіб.

Сьогодні вранці на КПП "Мар'їнка" на в'їзд прибули 80 автомобілів, а на виїзд - 70; на КПП "Зайцеве" - 150 авто на в'їзд і 50 на виїзд. Перед пунктом "Новотроїцьке" очікують 60 автомобілів на в'їзд і 30 на виїзд. На КПП "Гнутове" черг немає.

Нагадаємо, в Адміністрації Президента заявили, що закриття КПП "Мар'їнка" може стати передумовою для гуманітарної катастрофи на Донбасі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram