ГоловнаСуспільствоПодії

Заступник мера Івано-Франківська потрапив у ДТП в Києві

Заступник мера Івано-Франківська потрапив у ДТП в Києві
Алексей Кайда
Фото: biathlon-ua.org

Вранці 15 січня автомобіль, яким керував заступник міського голови Івано-Франківська екс-нардеп від ВО "Свобода" Олексій Кайда потрапив у ДТП у Києві, повідомляє Фіртка.

Зараз чиновник перебуває в столичній лікарні, у нього пошкодження колінної зв'язки.

За словами Олексія Кайди, на вихідні він поїхав до Києва, де у нього з дружиною (олімпійською чемпіонкою біатлоністкою Оленою Підгрушною) є квартира, щоб вирішити побутові справи.

"Коли я повертався додому, на дорогу із трьома смугами руху в недозволеному місці вибіг пішохід. Щоб уникнути зіткнення, різко повернув кермо вправо. У Києві була ожеледиця, авто вилетіло з дороги і перекинулося. На щастя, ніхто, крім мене, не постраждав. Мене врятували подушки безпеки. Найбільше постраждало коліно, лікарі діагностували пошкодження зв'язок, ну і, звичайно, численні забої та струс мозку. На лікування знадобиться два-три тижні", - розповів Олексій Кайда виданню.

Інформацію про те, що на момент ДТП він нібито перебував у стані алкогольного сп'яніння, Олексій Кайда назвав відвертою нісенітницею.

Олексій Кайда в 2009 році був обраний головою Тернопільської обласної ради.

На парламентських виборах 2012 року Кайда був обраний народним депутатом від ВО "Свобода" по мажоритарному окрузі №163 (Тернопільська область), набравши 56,65% голосів.

Нагадаємо, 8 лютого в дорожньо-транспортну пригоду поблизу Дніпропетровська потрапив депутат Верховної Ради, куратор полку "Азов" Андрій Білецький.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram