ГоловнаСуспільствоЖиття

Кареті "швидкої допомоги" не дали вивезти Корбана з подвір'я суду (оновлено)

Прокурори просять продовжити засідання в закритому режимі

Кареті "швидкої допомоги" не дали вивезти Корбана з подвір'я суду (оновлено)
Геннадий Корбан в суде
Фото: www.facebook.com/ukrop.ukraine

Співробітники Служби безпеки України, бійці Національної гвардії і поліцейські блокують карету "швидкої допомоги", в якій перебуває лідер партії УКРОП Геннадій Корбан у подвір'ї Дніпровського райсуду.

Про це у Фейсбуці повідомив керівник прес-служби партії Кирило Тимошенко.

Уже нет сил терпеть это! Врачи скорой говорят, что срочно нужно везти Корбана в больницу. СБУ блокирует карету. Пятьдеся...

Опубліковано Kirill Timoshenko 27 грудня 2015 р.

"Уже немає сил терпіти це! Лікарі швидкої кажуть, що терміново потрібно везти Корбана в лікарню. СБУ блокує карету. П'ятдесят нацгвардійців утримують ворота. Нова поліція перекрила виїзд. Усі інші клініки відмовляються їхати на виклик. Суддя замкнувся в кабінеті. Прокурори зникли. А тим часом Корбан лежить у швидкій. І що робити?" - написав Тимошенко в соцмережі.

Раніше прес-секретар УКРОПу Євгенія Кравчук у Фейсбуці повідомила, що лікарі бригади швидкої допомоги, які обстежують Геннадія Корбана в автомобілі, попросили заступника головного лікаря Інституту імені Амосова Берегового покинути карету "швидкої". "Вам не довіряють", - сказали медики.

Оновлення. За повідомленням Кравчук у соцмережі, Корбана зі "швидкою" примусово повернули до зали суду. Прокурори просять продовжити засідання в закритому режимі і видалити із зали суду журналістів. Суддя пішов у нарадчу кімнату, хоча адвокат Томчук зачитувала йому клопотання про відвід.

Нагадаємо, 27 грудня Дніпровський районний суд Києва продовжив розгляд зміни запобіжного заходу для лідера партії "УКРОП" Геннадія Корбана. Підсудного доправили в зал засідань з Інституту серцево-судинної хірургії ім. Амосова. Згодом Корбан відмовився від будь-яких медичних операцій в Інституті Амосова.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram