ГоловнаСуспільствоВійна

У зоні АТО посилилися обстріли

Проти військових застосували важке озброєння.

У зоні АТО посилилися обстріли
Фото: facebook.com/ato.news

Протягом минулої ночі бойовики російсько-терористичних військ на Донбасі понад 30 разів порушили умови припинення вогню.

Учора ввечері бандити неодноразово відкривали вогонь із великокаліберних кулеметів, гранатометів і стрілецької зброї по Пісках, Новгородському й Опитному на Донецькому напрямку. Із цих самих видів озброєння, а також зенітних установок, танків, 82- і 120-міліметрових мінометів бойовики неодноразово стріляли по Красногорівці. По південній околиці населеного пункту Курахівка ворог ударив із реактивних систем залпового вогню, повідомляє прес-центр штабу АТО.

Луганське обстріляли з гранатометів і озброєння БМП.

Поблизу селища Новотроїцьке на Маріупольському напрямку відбулася нетривала бойова сутичка з ДРГ загарбників, у результаті якої ворог відступив.

На цьому самому напрямку під вогнем ворога кілька разів опинялося Широкине. Увечері бойовики стріляли з гранатометів, великокаліберних кулеметів і 82-міліметрових мінометів, а після опівночі - двічі зі 122-міліметрових артилерійських систем.

Активізувалися бойовики і в Луганській області. Обстріли позицій військових із 82-міліметрових мінометів зафіксовано поблизу Трьохізбенки, з гранатометів - на околицях Щастя і селища Жовте.

Нагадаємо, напередодні бойовики обстріляли з "Градів" позиції ЗСУ в районі населених пунктів Зоряне і Желанне Друге.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram